Hazard (Chelsea) in extremis voorbij Mirallas (Everton) Sport
Hazard (Chelsea) in extremis voorbij Mirallas (Everton)
Sport

Hazard (Chelsea) in extremis voorbij Mirallas (Everton)

Chelsea heeft zaterdag in de openingswedstrijd van de 27e speeldag in de Engelse Premier League een nipte 1-0 thuiswinst geboekt tegen Everton. De partij leek lange tijd op een scoreloos gelijkspel te gaan eindigen, maar dat was buiten John Terry gerekend. De kapitein van de Londense topclub maakte in de derde minuut van de toegevoegde tijd de enige treffer uit de partij.

Bij de Blues speelde Eden Hazard een volledige wedstrijd, hij had enkele mogelijkheden, maar kwam niet tot scoren. Bij de bezoekers werd Kevin Mirallas een kwartier voor affluiten vervangen en kwam Romelu Lukaku niet in actie. 'Big Rom' is bijna hersteld van een enkelblessure maar mocht sowieso niet aantreden tegen zijn werkgever Chelsea.

Dankzij de driepunter blijft Chelsea sowieso leider in de stand. De ploeg van coach Jose Mourinho heeft nu 60 punten, vier meer dan Arsenal en zes meer dan Manchester City. De Gunners (thuis tegen Sunderland) en de Citizens (thuis tegen Stoke) moeten later op de dag nog wel aan de bak.

Belga

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties