Hull City applaudiseert voor overenthousiaste Lokeren-supporters (video) Sport
Hull City applaudiseert voor overenthousiaste Lokeren-supporters (video)
Sport

Hull City applaudiseert voor overenthousiaste Lokeren-supporters (video)

Dat ze dat goed gedaan hebben, de mannen van Lokeren! Zo goed zelfs, dat de meegereisde supporters na de wedstrijd van de Hull City-supporters een applausje kregen voor hun grote supportershart. Kippenvel!
Lokeren mag meedoen aan de Europa League, en dat hebben ze mooi voor elkaar gekregen. Gisteren verloren ze dan wel met 2-1 op het veld van Hull City, in de heenmatch wonnen de tricolores met het kleinste verschil, dus: FEEST! En daar zorgden de 1.400 meegereisde supporters met alle plezier voor.

Toen de muziek door het stadion eindelijk ging liggen, zetten ze allemaal hun keel open en zongen ze van “Tous ensemble” tot “Al wie niet springt is Buffalo”. Prachtig spektakel, en dat vonden de Hull City-supporters ook. Hoewel ze niet doorstoten naar de Europa League, zetten ze hun teleurgestelde ego opzij en toonden ze al applaudiserend respect voor de dolle Lokeren-fans.

UPDATE: Ondertussen is ook bekend in welke poule Lokeren terechtkomt. Dat blijkt een makkie, want met Charkiv (Oekraïne), Trabzonspor (Turkije) en Legia Warschau (Polen) vermijden ze grotere kleppers zoals Tottenham, Inter en Sevilla.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties