Kevin Oris verliest finale van Zuid-Koreaanse beker Sport
Kevin Oris verliest finale van Zuid-Koreaanse beker
Sport

Kevin Oris verliest finale van Zuid-Koreaanse beker

Jeonbuk, de ploeg van ex-Antwerpspits Kevin Oris, heeft zaterdag de finale van de Zuid-Koreaanse beker verloren tegen Jeonju. De stand na negentig minuten was 1-1, en ook na de verlengingen stond die score nog op het bord. De beslissing viel dus na het nemen van strafschoppen, en daarin bleek Jeonju met 3-4 te sterk.

Oris en Jeonbuk kunnen zich nu weer volop concentreren op de titelstrijd. De ploeg deelt met 56 punten de leiding met Pohang.

Legear

Jonathan Legear stond zaterdag bij Terek Grozny opnieuw in de basis tegen Ural. De flankspeler dreigde met een afstandschot, maar de poging belandde niet tussen de palen. De wedstrijd eindigde op 1-1. Grozny staat met acht punten op de dertiende plaats in de Russische competitie. Tomsk, dat ook acht punten heeft, staat op de eerste degradatieplaats.

Ruud Boffin

Doelman Ruud Boffin hield met Eskisehirspor de nul in de met 0-2 gewonnen uitwedstrijd tegen Elazigspor. Eskisehirspor heeft dertien punten en staat daarmee op de vijfde plaats in de Turkse competitie.

Archieffoto Belga Kevin Oris in groen shirt

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties