"Laat de media je niet wijsmaken dat 9/11 een terreuraanslag was" Sport
"Laat de media je niet wijsmaken dat 9/11 een terreuraanslag was"
Sport

"Laat de media je niet wijsmaken dat 9/11 een terreuraanslag was"

Liverpool-speler Nathan Eccleston heeft voor heel wat verontwaardiging gezorgd na enkele tweets over 9/11. Hij twitterde onder andere: "Mij zal je niet horen zeggen dat dit een aanval was. Laat de media je niet wijsmaken dat dit een terreuraanslag was."
Naar aanleiding van de herdenking van 9/11 besloot de 20-jarige voetballer om zijn 'medeleven te betuigen' aan de slachtoffers, alleen deed hij dat op een wel heel vreemde manier: "R.I.P. alle slachtoffers van 9/11. Mijn gedachten gaan naar hun families en al diegenen die getroffen werden door dit tragische ongeval." Hij noemde 9/11 echter niet alleen een tragisch ongeval, maar benadrukte nog eens dat het niet om een terreuraanslag ging.

Eccleston heeft zo'n 40.000 volgers op de sociale netwerksite Twitter en zijn woorden verspreidden zich dan ook als een lopend vuurtje. Zijn tweets werden weggehaald en de Engelsman was daar allesbehalve tevreden mee: "Als wat ik te zeggen heb, je niet bevalt, volg me dan niet langer op Twitter."

Liverpool kon evenmin lachen met de uitspraken van Eccleston. Het stelde een onderzoek in en beraadt zich over stappen tegen hun speler. Die had het al moeilijk om een plek in het team te veroveren en het is maar de vraag of hij daar na deze flater ooit nog in zal slagen. (JL)

Een doelpunt van Eccleston bij de beloften van Liverpool:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties