LFL-babes gaan elkaar te lijf (video) Sport
LFL-babes gaan elkaar te lijf (video)
Sport

LFL-babes gaan elkaar te lijf (video)

De speelsters van de Lingerie Football League (LFL) zijn geen katjes om zonder handschoenen aan te pakken. Stoot ze niet tegen de borst, want ze schrikken er duidelijk niet voor terug om hun vuisten boven te halen.
In de Verenigde Staten is de LFL een echt begrip geworden. Twee teams van zeven schaars geklede vrouwen die het tegen elkaar opnemen in een American Football-wedstrijd, het kan niet anders dan een schot in de roos zijn. Eerst werd het fenomeen enkel als entertainment gezien, maar intussen is al duidelijk geworden dat de speelsters de wedstrijden bloedserieus nemen.

In een partij tussen Tampa Bay Breeze en Cleveland Crush kookten de potjes bij twee dames volledig over. Ze vlogen elkaar in de haren, maar anders dan bij een normale 'catfight', haalden ze zwaar uit met hun vuisten. Twee scheidsrechters moesten hen uiteindelijk uit elkaar halen. De twee vechtersbazinnen heten Julie Rolfe (Tampa Bay) en Tamar Fennell (Cleveland), die duidelijk de zwaarste klappen uitdeelde. (JL)

De babes van Tampa hebben blijkbaar allemaal een kort lontje, want vorig jaar raakte het team ook al in een gevecht verwikkeld:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties