Meeusen wint ook in Eeklo Sport
Meeusen wint ook in Eeklo
Sport

Meeusen wint ook in Eeklo

Na zijn zege van zaterdag in de slotwedstrijd van de Superprestige in Middelkerke, mocht Tom Meeusen (Telenet-Fidea) zondag in Eeklo opnieuw het hoogste schavotje betreden. De Essenaar liet in een sprint met twee Michael Vanthourenhout achter zich. Zijn teamgenoot Wout Van Aert werd derde.

Na een snelle start vormde zich al vlug een kopgroep met drie renners. Dat waren Michael Vanthourenhout, Tom Meeusen en Tim Merlier. Laatstgenoemde moest zijn metgezellen nog voor halfkoers laten rijden en zo konden Meeusen en Vanthourenhout netjes hun voorsprong uitbouwen.

Voorin werd er nog wel gedemarreerd, maar noch Vanthourenhout, noch Meeusen slaagde erin afstand te nemen. In de daaropvolgende sprint was Meeusen duidelijk de snelste. Van Aert hield in de strijd om de derde plaats Sven Vanthourenhout achter zich. Toon Aerts werd vijfde, voor Belgisch kampioen Sven Nys. Voor Meeusen was het de zesde zege van het seizoen.

Belga, Foto PN

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties