Michel Preud'homme genadeloos naar huis gezongen door Kortrijk-fans (video) Sport
Michel Preud'homme genadeloos naar huis gezongen door Kortrijk-fans (video)
Sport

Michel Preud'homme genadeloos naar huis gezongen door Kortrijk-fans (video)

Alsof de nederlaag in en tegen Kortrijk nog niet erg genoeg was, werd het ego van Club Brugge-trainer Michel Preud'homme al helemaal verbrijzeld toen hij naar de spelersbus wandelde. Een hoopje zingende Kortrijk-supporters stonden hem daar immers op te wachten...
Dat het spannend is in Play-Off 1. De drie grote titelfavorieten kreeg afgelopen weekend één voor één op hun doos. Club Brugge, dat met 2-0 verloor op het veld van Kortrijk, dus ook. En dat kwam hard aan bij Club-coach Michel Preud'homme, die na de wedstrijd afdroop naar de spelersbus maar op weg nog even een tweede mokerslag moest incasseren.

Een vijftigtal Kortrijk-supporters wisten immers dat hij langs daar ging passeren en haalden al zingend het bloed onder zijn nagels vandaan met geïmproviseerde lyrics. “En we zwaaien met zijn allen naar Michel, heuj heuj!”, klonk het neerbuigend. Preud'homme liet het voor wat het is, maar hem kennende, moet het serieus gebroeid hebben vanbinnen. Op 24 mei kan hij zich revancheren, want dan komt Kortrijk op bezoek in het Jan Breydelstadion. Uitkijken maar! (KDN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties