Outfit van Franse tennisster op Wimbledon beroert het internet: "Wij noemen dit een bh!" (foto's) Sport
Outfit van Franse tennisster op Wimbledon beroert het internet: "Wij noemen dit een bh!" (foto's)
Sport

Outfit van Franse tennisster op Wimbledon beroert het internet: "Wij noemen dit een bh!" (foto's)

De Française Kristina Mladenovic (WTA 33) werkte gisteren haar eerste ronde in het enkelspel op Wimbledon af. Ze ging roemloos ten onder (6-0, 7-5) tegen Kerber. Maar nadien was niet die nederlaag, maar vooral de outfit van Mladenovic hét gespreksonderwerp.

Strenger dan op Wimbledon worden de kledingvoorschriften niet in het tennis. Enkel spierwitte outfits zijn toegelaten op het Londense gras, zelfs voor gekleurd ondergoed riskeren spelers en speelsters om teruggefloten te worden. Mladenovic droeg in haar partij tegen Kerber een gewaagde ‘crop top’, waarbij haar buik dus zichtbaar was.

Sommigen vonden het top, anderen waren minder onder de indruk. De Franse tennisjournaliste Carole Bouchard schreef : “Wij noemen dit gewoon een bh. Het is een teken des tijds dat Wimbledon daar geen problemen mee heeft. Ik kan me het jaar nog herinneren dat sommigen problemen hadden met ‘te korte’ rokjes...” Hieronder kunnen jullie zelf oordelen of het er door kan of niet. Oh ja, en we selecteerden ook nog wat andere leuke foto’s van Kristina voor jullie…











0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties