Red Lions in topvorm op WK Hockey Sport
Red Lions in topvorm op WK Hockey
Sport

Red Lions in topvorm op WK Hockey

Maleisië, de tegenstander van de Red Lions, maakte geen schijn van kans op het WK Hockey in Den Haag. De Belgische hockeymannen wonnen de wedstrijd met 6-2. Uitblinker van de match was zonder twijfel Tom Boon, hij scoorde maar liefst vier goals.
Aan het begin van de wedstrijd had niemand durven denken dat de Red Lions met de overwinning zouden gaan lopen. Maleisië begon sterk aan de wedstrijd terwijl de Belgische mannen zich niet bepaald in hun nopjes voelden. Na slechts drie minuten scoorde Maleisië. Gelukkig herpakten de Red Lions zich en maakten hun tegenstander met de grond gelijk. Deze overwinning is vooral te danken aan Tom Boon. Deze jonge knaap haalde zijn toverkunsten boven en kon dit verzilveren met vier goals.

Donderdag moeten de Red Lions tegen de huidige wereldkampioen, Australië, spelen. Deze tegenstander zal alvast van een heel ander kaliber zijn. Laat het voor de Red Lions duidelijk zijn dat ze zich geen zwakke momenten meer kunnen veroorloven.

Bij de Belgische hockeyvrouwen, de Red Panthers, gaat het iets minder vlot. De dames maakten geen schijn van kans tegen Nederland en hebben nog geen enkele wedstrijd gewonnen op het WK. Alle hoop op de Red Lions.

IR

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties