Referee krijgt klap op zijn muil met hockeystick (video) Sport
Referee krijgt klap op zijn muil met hockeystick (video)
Sport

Referee krijgt klap op zijn muil met hockeystick (video)

Voor ijshockey passen we bij Clint, wij vinden curling al een ruwe sport! Bij ijshockey denken we aan brede, stoere kerels die mekaar tegen de boarding smakken, vallen en weer rechtstaan alsof ze niet net een beuk hebben gehad. Sterk!

Dat je echter als scheidsrechter uit een speciaal soort hout gesneden moet zijn, daar is geen ontkennen aan. Je laten uitschelden, af en toe eens neus tegen neus of een duw, het mag niet maar kom… Je hersens laten inslaan met een hockeystick is natuurlijk nog een ander verhaal en toch is het exact dat wat deze referee in Rusland overkomt.

Omdat we de taal niet machtig zijn kunnen we de aanleiding niet echt afleiden, maar zo rond de minuut wordt het spannend. Daar zie je de scheidsrechter een frontale muilpeer krijgen met de stick. Allemaal netjes gefilmd met de GoPro op zijn hoofd, toen zijn hoofd er nog opstond natuurlijk. Wij gokken dat de speler in kwestie wel enkele maanden op het strafbankje mag, al weet je het in Rusland natuurlijk nooit… (KS)

via GIPHY

Bron: Brobible

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties