Sterspeler Wolfsburg: "De Bruyne zou serieuze versterking zijn" Sport
Sterspeler Wolfsburg: "De Bruyne zou serieuze versterking zijn"
Sport

Sterspeler Wolfsburg: "De Bruyne zou serieuze versterking zijn"

De Braziliaanse spelmaker Diego wil zijn volgende zomer aflopende contract bij Bundesliga-club Wolfsburg uitdoen. Een vertrek in januari is volgens Diego dus uitgesloten. "Ik blijf minstens tot eind dit seizoen bij Wolfsburg", vertelde de Braziliaan maandag in een interview met het Duitse voetbaltijdschrift Kicker.

"Eind januari of ten laatste begin februari neemt de club een definitieve beslissing in verband met mijn toekomst. Ik wacht dus nog even af", aldus de Braziliaanse dribbelkont.

Wolfsburg, dat aan een uitstekend seizoen bezig is in Duitsland, plukte vorige week Junior Malanda definitief weg bij Zulte Waregem. Daarnaast aast de club ook op Rode Duivel Kevin De Bruyne, die sinds begin dit seizoen op een zijspoor zit bij Chelsea. Volgens sommige bronnen zouden de Wolven een bod van vijftien à twintig miljoen euro aan het voorbereiden zijn. Vooral manager Klaus Allofs, die De Bruyne nog kent van vorig seizoen bij Werder Bremen, zou de winger graag naar de Volkswagenstad halen.

Ook Diego juicht de komst van de middenvelder van Chelsea toe. "De Bruyne zou een serieuze versterking zijn voor ons. We hebben dergelijke topspelers nodig om het team te versterken en de concurrentie te verhogen", besloot Diego.

Belga, Archieffoto

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties