Stybar: "Hoop dat boe-roepers vanochtend hoofdpijn hadden" Sport
Stybar: "Hoop dat boe-roepers vanochtend hoofdpijn hadden"
Sport

Stybar: "Hoop dat boe-roepers vanochtend hoofdpijn hadden"

Het prachtige WK veldrijden in Hoogerheide kreeg zondag een beetje een zure afloop. Winnaar Zdenek Stybar kreeg van een deel van de (Belgische) fans boegeroep naar zijn hoofd geslingerd. De Tsjechische wereldkampioen trok het zich niet al te veel aan. "Ik hoop dat ze vanochtend goed hoofdpijn hadden van de pintjes", reageerde hij laconiek op radio MNM.

Op radiozender MNM werd Stybar daags na zijn triomftocht geconfronteerd met het flauwe boegeroep van een hoop fans. "Ik snap wel dat sommige supporters een beetje teleurgesteld zijn. Maar over het algemeen waren de supporters super-, supergoed. Maar in de laatste halve ronde werd er inderdaad wat 'boe' geroepen naar mij, maar goed, dan waren er al wat pintjes gedronken." Stybar had nog wel een laatste boodschap klaar voor die slechte verliezers. "Ik hoop dat ze vanochtend goed hoofdpijn hadden!"

Ook de dag na de zegemars kon Stybar nog niet veel kwijt over het volgende veldritseizoen. "Ik kan nog niet zeggen of ik deze wereldkampioenentrui volgend seizoen zal showen, want ik ga proberen een heel goed wegseizoen af te werken. Daarna zal ik beslissen. Het probleem is dat het wegseizoen zo zwaar is dat het onmogelijk is om daarna nog veel crossen af te werken. Ik zal uiteraard een paar crossen meerijden, maar het zullen er zeker geen 20 zijn."

Tot slot lichtte Stybar nog een tipje van de sluier over een mogelijke trouwdatum. "Nog dit jaar, gaan Ine en ik trouwen."

Foto Belga

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties