Telenet stelt omkadering voetbalseizoen voor Sport
Telenet stelt omkadering voetbalseizoen voor
Sport

Telenet stelt omkadering voetbalseizoen voor

Vanaf 29 juli lanceert de sportzender van Telenet (Sporting Telenet) een reeks nieuwe voetbalprogamma's en een ploeg commentatoren en analisten.

Zo zal Filip Joos elk weekend twee van de drie belangrijkste wedstrijden in de Belgische voetbalcompetitie van commentaar voorzien. Elke week neemt hij ook een buitenlandse match voor zijn rekening.

Joos blijft in dienst bij de VRT en combineert zijn werk daar met zijn opdrachten voor Sporting Telenet. Bram Lambert becommentarieert de derde match van elk Belgisch competitieweekend.

Lijnreporters

Tim Wielandt, Thomas Liekens en Gunther Vanhandenhoven nemen als lijnreporters de interviews af naast het veld. Marc Degryse, Geert De Vlieger en Eddy Snelders zijn de co-commentatoren van dienst.

Elke maandag kan de kijker bij de zender terecht voor een overzicht van alle hoogtepunten uit het binnenlandse en buitenlandse voetbalweekend.

Donderdagavond wordt met Sporting Belgium alles over het Belgisch voetbal belicht en in een programma op zaterdag gaat de aandacht naar de Premier League.

Lot 3

Vanaf het seizoen 2012-2013 zal Sporting Telenet ook de resterende vijf matchen uit Lot 3 uitzenden.

Telenet bekijkt of het deze matchen eventueel al vanaf dit seizoen zou kunnen uitzenden. De Pro League en de Raad voor de Mededinging onderzoeken momenteel deze optie.

Foto Photo News

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties