'The Mountain' sloeg bodybuilder zo hard als hij kon en dat ziet er gigantisch pijnlijk uit Sport
'The Mountain' sloeg bodybuilder zo hard als hij kon en dat ziet er gigantisch pijnlijk uit
Sport

'The Mountain' sloeg bodybuilder zo hard als hij kon en dat ziet er gigantisch pijnlijk uit

Hafthor Julius Björnsson, ook wel gekend als The Mountain uit Game of Thrones, is een behoorlijk stevige kerel. Dat bewees hij ook twee jaar geleden nog door het wereldrecord deadlift even te verbreken. De voormalige sterkste man ter wereld is het laatste jaar keihard aan het trainen voor een boksmatch tegen Eddie Hall, een andere beer die ook al eens de sterkste man ooit was.

50 kg lichter voor de boksmatch van het jaar

Die wedstrijd was voor onbepaalde tijd uitgesteld want Eddie scheurde in 2021 zijn biceps af. 19 maart is het eindelijk zover want dan staan deze twee titanen tegenover elkaar in de ring. Ze verloren elks ongeveer 50 kg om klaar te zijn en dat ziet er behoorlijk indrukwekkend uit. Er werd natuurlijk ook keihard getraind om een professionele bokser te zijn en dat toont The Mountain ook maar al te graag.

Zo liet hij vorig jaar aan bodybuilder Jesse James West zien hoe verdomd gevaarlijk het is om van Hafthor een klapt te krijgen. Ze spraken af dat hij zo hard mocht slagen als hij kon, maar hij zou eerst wat opbouwen. Beginnend bij 20% en dan elke keer net een tikkeltje harder.

Toen hij op 60% van zijn kracht zat vroeg Jesse om te stoppen want als we de video mogen geloven hieronder deed dat al verdomd veel pijn. Stel je dus voor dat je een slag tegen je hoofd krijgt aan 200%. Wij zouden in ieder gevel echt niet in de ring willen staan met deze beer van 2,05 meter.

https://youtu.be/yfFEGNkFJow?t=390

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties