Tyson over Mayweather: “Een enge, bange man” Sport
Tyson over Mayweather: “Een enge, bange man”
Sport

Tyson over Mayweather: “Een enge, bange man”

Zonagochtend heel vroeg is het eindelijk zo ver: Floyd Mayweather en Manny 'Pacman' Pacquiao zullen in Las Vegas voor de titel vechten. Als het aan bokslegende Mike Tyson ligt mag de Filipijnse Pacman zegevieren, want met Mayweather loopt hij niet zo hoog op...


Mike Tyson was niet de eerste de beste bokser. Bij menig tegenstander deed hij 'het licht uit' in de ring en één keer beet hij zelfs het oor af van een andere vechter. Een oor dat naar stront smaakte, zoals hij later verklaarde.

Ook Floyd Mayweather is 'geen gewone' natuurlijk, maar dat hij eerder deze week verklaarde zichzelf grootser te vinden dan bokslegende Mohammed Ali, dat schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat.

Ook Mike Tyson is niet opgezet met die uitspraak: “Als hij ook maar in de buurt van Ali zou komen, dan zou hij op zijn minst zijn kinderen zelf naar school kunnen brengen. Hij is een enge, bange man.”

Tyson hoopt dan ook vurig dat Pacquiao vannacht zegeviert: “Ik hou van Manny. Ik geloof dat hij Floyd knock-out zal slaan.” (SL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties