VRT verrast na live uithaal van Filip Joos Sport
VRT verrast na live uithaal van Filip Joos
Sport

VRT verrast na live uithaal van Filip Joos

Wie gisteren naar de match tussen Sporting Lissabon en Racing Genk heeft gekeken, was getuige van een heel bizarre uitspraak van Filip Joos: hij gaf een sneer naar zijn werkgever, de VRT, op live televisie.
De aanleiding was een technisch probleem waardoor Joos geen commentaar kon geven. Toen hij enkele seconden later toch terug te horen was, begon hij te vloeken op de VRT: "Ik hoop dat ik nu doorkom. Er gebeuren hier rare dingen. Heel oud materiaal krijgen wij hier mee van de VRT. Maar ja, de VRT is dan ook een heel oud en lang bedrijf".

En dat was nog niet het einde: "Kan er in Brussel nu echt niemand aan een knopje draaien zodat ik mezelf kan horen? Dat zou handig zijn", aldus Joos. Bij de VRT is men behoorlijk verrast. Dat Joos frustraties heeft, begrijpt iedereen, maar ze formuleren tegenover een publiek van honderdduizenden kijkers wordt 'niet slim' genoemd.

Sporza-redactiechef Jurgen Switsers reageerde verbaasd: "Ik had wel door dat er iets misliep. Maar toen hij zich plots zo begon op te jagen, schrok ik toch wel even, ja. Hij heeft het nogal ongelukkig geformuleerd en schrok volgens mij zelf van zijn woorden".

Switsers geeft Joos echter wel gelijk: "We zitten inderdaad met ouder materiaal en wanneer je vanwege een versleten batterij je werk niet kan doen, raak je wat opgedraaid". Ook de VRT-top had begrip voor Joos, dus lijkt het incident zonder gevolgen te blijven. Of er een nieuwe materiaalkoffer komt, is echter niet bekend. (KA)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties