Website lacht zwaar met bijna-kampioen Club Brugge Sport
Website lacht zwaar met bijna-kampioen Club Brugge
Sport

Website lacht zwaar met bijna-kampioen Club Brugge

Het moet wel één van de spannendste competitie-eindes zijn van de afgelopen jaren in de Jupiler Pro League. Drie ploegen staan met een miniem puntenverschil aan de leiding en dan krijg je dit...

Wie deze website gemaakt heeft weten we niet, maar dat het hoog scoort op de humorschaal is wél zeker. Enorm veel fans van Club Brugge zijn er immers al van overtuigd dat ze kampioen gaan spelen dit seizoen. Het klopt dat de blauw-zwarten met twee punten voorstaan op Standard, maar er is maar één wedstrijd nodig voor de Luikenaren om de Bruggelingen in te halen.

Ook de paars-witten hebben slecht één overwinning nodig om op gelijke hoogte te komen met de stamnummer 3 van de nationale voetbalcompetitie. Anderlecht staat namelijk op 3 punten van de ploeg van Michel Preud'Homme. Drie rivalen die elkaar op de hielen zitten, dat levert spannende momenten op. Daarom het tot stand komen van de website isclubbruggealkampioen.be, waarbij wordt gelachen met het aantal seizoenen dat Club Brugge geen kampioen meer is geweest.

Humor op voetbalniveau komt soms hard aan en lokt weleens hevige reacties uit, maar je moet toegeven dat deze wel best geestig is. Het leven is soms al ernstig genoeg. (BD)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties