Woedende Anderlecht-supporters bestormen trainingsveld (video) Sport
Woedende Anderlecht-supporters bestormen trainingsveld (video)
Sport

Woedende Anderlecht-supporters bestormen trainingsveld (video)

Oorlogstaferelen vanmorgen in Neerpede. De Anderlecht-aanhang is woest over de abominabele resultaten en kwam zich vanmorgen moeien tijdens de ochtendtraining. Opperhoofd Roger Van Den Stock voorkwam een totale escalatie...
Vijf op achttien. Dat is alles wat de voormalige landskampioen bij elkaar gesprokkeld heeft in de Play Offs. Te weinig, veel te weinig, afschuwelijk veel te weinig voor hun trouwe supporters die alvast enkele feestzalen hadden afgehuurd om het kampioenenbal te vieren. Met dergelijke uitslagen en zulk een verzuurde mentaliteit word je helaas geen kampioen, ook al heet je club RSC Anderlecht.

De supporters zien die bui ook al hangen en daarom trokken de diehard-fans vanmorgen om 10.30u aan de alarmbel. Daar stonden ze dan plots, op het trainingsveld in Neerpede. We begrijpen hun frustratie wel, maar nu lijkt ons net wél de moment om goed te trainen. Soit, de spelers zaten meteen met de poepers en zochten beschutting.

Eén man bleef echter rechtop en sprak de woeste menigte toe: Roger Van Den Stock. Respect voor deze onbevreesde grijskop, want al gauw gingen de gemoederen aan het bedaren en om een laatste, maar krachtige statement de wereld in te sturen, liet hij volgende woorden vallen: “Van mijn spelers blijf je af. Maar wie echt wil vechten, kan daarvoor bij mij terecht”, aldus de dappere voorzitter. En weg was hij. Opgeruimd staat netjes, die jongetjes van tegenwoordig met hun veel te groot bakkes. Beelden zijn er uiteraard toe, kwestie van duidelijk te maken dat het er best wel stevig aan toe ging. (KDN)

Wie op de hoogte wil blijven van al het voetbal-nieuws kan terecht op NR10.BE.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties