Wolfsburg duwt door voor De Bruyne, ook Man Utd toont interesse Sport
Wolfsburg duwt door voor De Bruyne, ook Man Utd toont interesse
Sport

Wolfsburg duwt door voor De Bruyne, ook Man Utd toont interesse

Een verhuis van Kevin De Bruyne naar Duitsland ligt steeds meer voor de hand.

Gisteren onderhandelde het geïnteresseerde Wolfsburg op zijn stage in Abu Dhabi - waar ook Anderlecht verblijft - met De Bruyne’s makelaar Patrick De Koster en met diens zakenpartner Didier Frenay. Beide partijen koesterden de hoop om zo beweging in het transferdossier te krijgen, waarvan de eindverantwoordelijkheid bij Chelsea ligt.

Wolfsburg zou een bod van vijftien tot twintig miljoen euro aan het voorbereiden zijn op de middenvelder, die bij het Chelsea van José Mourinho op een zijspoor zit en dringend meer speelkansen wil voor het WK in Brazilië.

Manchester United

Intussen komt volgens verschillende Engelse kranten nog een verrassende gegadigde op de proppen in de jacht op de handtekening van De Bruyne. Zo zou David Moyes de blonde middenvelder graag naar Manchester United halen. Een transfer lijkt echter onwaarschijnlijk. Chelsea lijkt niet geneigd De Bruyne aan een rechtstreekse concurrent te verkopen en De Bruyne zou op Old Trafford allerminst zeker zijn van een basisplaats.

SBe/KrLi/ToMas, Foto AFP

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties