“We kennen Carl” Sport
“We kennen Carl”
Sport

“We kennen Carl”

Wie dacht dat Filip Joos als een gebeten leeuw zou reageren op de commentaarkritiek die Carl Huybrechts zijn richting uitspuwde, is fout. Joos repliceerde even mak als een pas gecastreerde kat. “We kennen Carl.”
Carl Huybrechts vond de commentaarploeg van de VRT op het afgelopen EK bagger. Zijne Antwerpse heerlijkheid vond alleen de analyses van Frank Raes door de beugel kunnen. Dat wil zeggen dat commentaarmeester Huybrechts ene Stef Wijnants, Eddy Demarez en Filip Joos ronduit waardeloos vond.

Filip Joos, door velen nochtans opgehemeld als de beste voetbalcommentator van het moment, reageert koeler dan het ijsblokje in uw frigo. “We kennen Carl. Die durft al eens om zich heen schoppen. En hij heeft in dat bewuste interview mijn naam niet vernoemd. Hij heeft alleen Frank Raes vermeld als referentie.”

Een en ander heeft natuurlijk te maken met het nieuwe voetbalseizoen op Sporting Telenet. Beide heren zijn daar collega’s en zullen elkaar niet zelden kruisen. “Ik hoop hem nog steeds tegen te komen op een van de meetings”, zei Joos daar nog braaf over. Miauw. (SF)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties