In boerka naar Bobbejaanland en andere plaatsen (met video’s)

De bekende (en beruchte) Antwerpse moslimextremist Tarik Ibn Ali zette woensdag beelden van zijn familiebezoek aan Bobbejaanland op YouTube. Dat op zich is niet zo abnormaal. Wel opmerkelijk is dat de video, waarop twee madammen in boerka te zien zijn, werd gemaakt na de goedkeuring van het boerkaverbod. Een protest, of moesten de boerka’s de […]

De bekende (en beruchte) Antwerpse moslimextremist Tarik Ibn Ali zette woensdag beelden van zijn familiebezoek aan Bobbejaanland op YouTube. Dat op zich is niet zo abnormaal. Wel opmerkelijk is dat de video, waarop twee madammen in boerka te zien zijn, werd gemaakt na de goedkeuring van het boerkaverbod. Een protest, of moesten de boerka’s de dames in de drijvende boomstammen droog houden?
Tarik Ibn Ali predikt in verschillende moskeeën voor radicale moslims en was ook de aanstoker van de rellen in de Borgerhoutse zaal Roma vijf jaar geleden. Daar vond toen een Marokkaans concert plaats, maar dat werd op een wel zeer brutale wijze verstoord door de bende van Tarik, die vindt dat muziek godslastering is. Het Bobbejaanlandfilmpje:

Hier is de boerka verboden, in Nederland durft men er zo’n beetje de spot mee drijven:

Je hebt er dus die zich van een boerkaverbod niks aantrekken, anderen ‘dreigen’ er dan weer mee dat ze uit België zullen verhuizen omwille van het boerkaverbod. Allah heeft immers tegen dit meisje eens terloops gezegd dat ze een boerka moet dragen:

Verder hebben we ontdekt dat een boerka volkomen nutteloos is. Want moet dit kledingstuk de vrouwen niet beschermen tegen de begerige blikken van mannen en er voor zorgen dat diezelfde mannen geen onreine gedachten gaan krijgen? Onderstaand filmpje is het ultieme bewijs dat een boerka kan aanzetten tot de wildste fantasieën:

En dan hebben we het nog niet gehad over het feit dat in sommige Arabische landen de boerka al lang geen mode meer is:

Reacties

wpDiscuz