“(pdw) was een tiran, Kim De Gelder is een slachtoffer”

Dat zijn de woorden van Ingrid Holvoet, een ‘dokter in de energetische geneeskunde’ die ongetwijfeld haar laatste vijs verloor tijdens het pootjebaden in een vervuilde Indische rivier.Energetische geneeskunde, die is gebaseerd op chakra’s en aura’s en andere eigenaardigheden, veelal afkomstig uit India. Ook acupunctuur is een soort van energetische geneeskunde. Waar wat heeft dat in […]

Dat zijn de woorden van Ingrid Holvoet, een ‘dokter in de energetische geneeskunde’ die ongetwijfeld haar laatste vijs verloor tijdens het pootjebaden in een vervuilde Indische rivier.

Energetische geneeskunde, die is gebaseerd op chakra’s en aura’s en andere eigenaardigheden, veelal afkomstig uit India. Ook acupunctuur is een soort van energetische geneeskunde. Waar wat heeft dat in godsnaam met wijlen de hoofdredacteur van P-magazine te maken?

Simpel. Volgens mevrouw Holvoet zijn er nogal wat tegenstanders van haar vorm van geneeskunde. Eerst en vooral de klassieke geneeskunde die zij nep noemt, en zij die er gewoon niet in geloven: de holbewoners-psychopaten volgens Ingrid, kortweg de SKEPP genoemd.

Wel, (pdw) was volgens Holvoet een lid van de tirannieke groepering SKEPP, een organisatie van misdadigers-debielen.

Moest Patrick trouwens bij haar in therapie geweest zijn, dan had hij volgens Ingrid nog geleefd: “Dan zou hij mij hebben gebeld zodra hij onrust aan zijn hart had bemerkt en had ik op afstand weggehaald wat ze zich genesteld had.” Een goede tweehonderd jaar geleden zou je voor minder op de brandstapel zijn beland, maar goed.

Kim De Gelder is dan weer iemand waar we medelijden mee moeten hebben. “Kim De Gelder is een slachtoffer van datzelfde fenomeen. Iets dat zich vasthecht aan mensen en de controle van die mensen overneemt en hen verplicht moorden te plegen. Kim De Gelder is een slachtoffer!

Tot slot een oproep: heeft er iemand een euro voor mevrouw Ingrid Holvoet, zodat die de bus naar het dichtstbijzijnde gekkenhuis kan nemen? Hoewel: zo gek is ze ook weer niet. Er zijn namelijk nogal wat mensen die geloven dat Ingrid hen vanop afstand kan genezen door simpelweg aan hen te denken. Gezonder worden die mensen er niet van, wel armer. Ingrid incasseert maandelijks ettelijke duizenden eurootjes op de kap van goedgelovige zieltjes. (SL)

Reacties

wpDiscuz