Sharia4Belgium betreurt dood Toulouse-killer

De verschrikkelijke gebeurtenissen in Toulouse doen her en der heel wat stof opwaaien. Onlangs raakte bekend dat protagonist Mohammed Merah lid zou geweest zijn van Forsane Alizza, een radicale moslimgroep waarmee ‘onze’ Sharia4Belgium vaak in contact kwam. Zeven moorden, waaronder drie kinderen, heeft hij op zijn geweten. Oplopen kan het dodental gelukkig niet meer, want […]

De verschrikkelijke gebeurtenissen in Toulouse doen her en der heel wat stof opwaaien. Onlangs raakte bekend dat protagonist Mohammed Merah lid zou geweest zijn van Forsane Alizza, een radicale moslimgroep waarmee ‘onze’ Sharia4Belgium vaak in contact kwam.

Zeven moorden, waaronder drie kinderen, heeft hij op zijn geweten. Oplopen kan het dodental gelukkig niet meer, want vanmiddag werd dader Mohammed Merah gedood tijdens een vuurgevecht met de politie. Waar hij zijn ziekelijke inspiratie haalde, weet niemand, maar ondertussen is wel duidelijk dat de islamitische groepering Forsane Alizza (de Fiere Ridders), die vooral actief was in Frankrijk en begin dit jaar verboden werd door de Franse minister van Binnenlandse Zaken Claude Guéant, er voor iets tussen kan zitten.

Opvallend is dat zij dezelfde visies hebben als Sharia4Belgium, het beruchte circusgezelschap met als opperheld Abu Imran, alias Fouad Belkacem. Zo waren ook zij tegen het boerka- en hoofddoekenverbod, zien zij de sharia (islamitische wet) ook wel bij ons komen en zou een Islamitisch Kalifaat in Europa al helemaal te mooi zijn. Een kleine zoekactie op Google levert al meteen een hele hoop video’s op waarin leden van Sharia4Belgium (waaronder Belkacem) samen met Forsane Alizza-leden te zien zijn. Dan vraagt een mens zich toch af of zij net hetzelfde denken als Toulouse-monster én Forsane Alizza-lid Mohammed Merah?

“Wij kennen Forsane Alizza inderdaad, maar om ons nu meteen te vergelijken met hen of Mohammed Merah, dat vind ik een brug te ver. Ten eerste hebben wij, net als Forsane Alizza trouwens, nooit opgeroepen tot geweld. Ten tweede bestaat Forsane Alizza al meer dan een maand niet meer, omdat de Franse minister van Binnenlandse Zaken Claude Guéant hen verboden heeft verder te bestaan. Ten derde is niet zeker of Mohammed Merah ooit lid is geweest van Forsane Alizza en moest dat toch zo zijn, dan deed hij deze daden nog altijd uit eigen beweging. Ik wil benadrukken dat wij nooit hebben opgeroepen tot geweld en dat wij zijn daden niet verheerlijken, maar het is wel spijtig dat we een moslimbroeder verloren hebben”, aldus woordvoerder Fouad Belkacem.

Verheerlijken of niet, Filip Dewinter is het spuugzat en pleit voor een onmiddellijke uitwijzing van Sharia4Belgium en hun dubieuze gedachtengoed. “Sharia4Belgium onderhoudt niet alleen nauwe banden met de shariaclub van de jihadistische moslimterrorist in Frankrijk, ook gedachtegoed en stijl van Sharia4Belgium komen voor 100 procent overeen met die van Forsane Alizza, waar jihadist Mohamed Merah lid van was. Om ons land te vrijwaren van zulke jihadistische en antiwesterse moorddaden, gelegitimeerd door de orthodoxe islam en vervat in de sharia, moet de Belgische identiteit van de leden van Sharia4Belgium onmiddellijk worden afgenomen. Daarenboven moeten Fouad Belkacem en co zo snel mogelijk het land worden uitgezet!”, klinkt het.

Of dat ooit gaat gebeuren, is nog maar zeer de vraag, want vandaag werd bekend dat het proces rond Sharia4Belgium misschien een maat voor niets is geweest…

Uit deze videobeelden blijkt dat Sharia4Belgium inderdaad graag straattheater speelde met Forsane Alizza:

Reacties

wpDiscuz