Turkse vicepremier: “Vrouwen mogen niet lachen in ’t openbaar”

Niets zo mooi als een vrouw die lacht als u ’t ons vraagt… Maar genoeg van dat, vindt de Turkse vicepremier Bulent Arinc! Vanaf nu alleen nog maar zure gezichten op ’t straat… Wie hier al klaagt dat Vlaanderen last heeft van verzuring, heeft de Turkse vicepremier nog niet bezig gehoord… In een toespraak over […]

Niets zo mooi als een vrouw die lacht als u ’t ons vraagt… Maar genoeg van dat, vindt de Turkse vicepremier Bulent Arinc! Vanaf nu alleen nog maar zure gezichten op ’t straat…

Wie hier al klaagt dat Vlaanderen last heeft van verzuring, heeft de Turkse vicepremier nog niet bezig gehoord… In een toespraak over morele corruptie zegt de man letterlijk: “Vrouwen zouden niet moeten lachen in het openbaar”.

Euhm, ja, ok dan… En waarom niet m’n beste man? Blijkbaar, zo beweert hij, is lachen in ’t openbaar volgens de islam niet rein. Dat zei hij tijdens een toespraak in Bursa ter gelegenheid van ’t Suikerfeest.

Want blijkbaar gaat het niet zo goed met de normen en waarden en moeten die dringend terug bijgeschroefd worden… Stel u voor zeg, een lachende vrouw! Wat een provocatie! Gelukkig denkt niet iedereen er ginder zo over… Ekmeleddin Ihsanoglu, z’n tegenkandidaat voor de presidentsverkiezingen, vindt juist dat lachende vrouwen nodig zijn in Turkije:

’t Is te hopen dat die vicepremier nooit naar Tomorrowland gaat… Hij zou nogal wat meemaken met al die vrolijke dames
ginder!(RVH)

Foto: ©FAB/TOJO

Reacties

wpDiscuz