“We mochten allemaal iemand de keel oversnijden”

Nadat gisteren duidelijk werd dat de Vlaamse Syriëstrijders ter plaatse de grootste gruwelijkheden uithalen, wordt het nu duidelijk dat het niet over een alleenstaand geval gaat. Uit de uitgelekte telefoongesprekken blijkt dat de ganse bende er actief oorlogsmisdaden pleegt. Vorig jaar konden speurders een aantal telefoongesprekken afluisteren tussen de Vilvoordse Abdeloufi Elouassaki en zijn 22-jarige […]

Nadat gisteren duidelijk werd dat de Vlaamse Syriëstrijders ter plaatse de grootste gruwelijkheden uithalen, wordt het nu duidelijk dat het niet over een alleenstaand geval gaat. Uit de uitgelekte telefoongesprekken blijkt dat de ganse bende er actief oorlogsmisdaden pleegt.
Vorig jaar konden speurders een aantal telefoongesprekken afluisteren tussen de Vilvoordse Abdeloufi Elouassaki en zijn 22-jarige broer Houssien Elouassaki. Die laatste leidt een bende van 35 tot 40 Belgische Syriëstrijders nabij Aleppo. “Drie dagen geleden mochten we allemaal een persoon de keel oversnijden”, zo vertelde Houssien. Toen zijn broer hem zei: “Dat moet je toch niet doen”, was het antwoord van Houssien – nota bene een voormalige gehandicaptenverzorger hier in België : “Ach, een kalasjnikov of een mes, wat maakt het uit. Dat zijn sjiieten en alawieten, die moeten dood”.

Verder vertelde de jongste Elouassaki dat ze een groep van dertig vrouwen hadden verkracht en vermoord. Verder ging het goed met de heren: wanneer ze niet aan het verkrachten, plunderen en onthoofden zijn, kunnen ze rustig in een luxevilla verblijven waar een zwembad, eten en drinken op hen staat te wachten. “Als er een bom op je hoofd valt, sterf je tenminste als een martelaar. Wat kan beter zijn dan dat?”, concludeerde Elouassaki dan ook.

Ondertussen bekijkt het parket in hoeverre Belgische strijders betrokken zijn bij ontvoeringen en executies, zodat ze, indien ze terugkomen, maatregelen kunnen nemen, zo verzekerde Minister van Binnenlandse zaken Milquet en minister van Justitie Turtelboom. Eén advies, madam Milquet: zoals je jarenlang ‘NON’ kon zeggen tegen de Vlamingen, zouden we graag hebben dat je dat nu ook een keertje doet wanneer die Syriëstrijders willen terugkeren. Stuur ze terug naar Syrië, want blijkbaar is het daar goed. Laat ze hun droom om als martelaar te sterven waarmaken in een Syrische gevangenis met het vooruitzicht op een spelletje ‘galgje’. Maar pomp er alstublieft geen belastingsgeld, tijd en een niet te overzien aantal begeleidingsuren van de sociale en psychologische assistenten. Ze hebben onze maatschappij al één keer de rug toegekeerd toen ze zich inlieten met organisaties als Shariah4Belgium en zijn nu helemaal van onze democratische waarden vervreemd. Vaarwel en behouden vlucht naar de 70 maagden! (KA)

Reacties

wpDiscuz