Shariaclown: "Hey broer, we hebben er hier ene onthoofd!" News
Shariaclown: "Hey broer, we hebben er hier ene onthoofd!"
News

Shariaclown: "Hey broer, we hebben er hier ene onthoofd!"

En een vrouw of dertig verkracht, dat had hij ook gedaan. Fier dat hij was.


Fouad Belkacem, de voormalige leider van de terreurbeweging Sharia4Belgium, is kwaad. Ten eerste omdat hij naar eigen zeggen niks met Syriëstrijders te maken heeft, ten tweede omdat zijn lelijke smoel gefilmd werd tijdens zijn arrestatie eerder deze week.

Toch heeft het federaal parket zo’n twintigduizend uren gestoken in het onderzoek naar de gevallen frontman en zijn Shariagroep. Vooral aan de hand van telefoontaps kwam men verbijsterd één en ander te weten.

De opgepakte mannen uit Vilvoorde, Hoessien en Hakim, die zaten in Syrië om de Heilige Strijd te voeren. Ondertussen bleef hun oudere broer Abdel in België. Wel werd hij geregeld telefonisch op de hoogte gehouden van de vorderingen ginds. Zo belde Hoessien op een keertje naar Abdel met de boodschap: “Hey broer, we hebben er hier ene onthoofd. We hadden hem ontvoerd en losgeld gevraagd maar niemand kwam over de brug, dus hebben we de ongelovige maar onthoofd. En een vrouw of dertig hebben we hier ook verkracht.”

Abdel was zo fier als wat op zijn broer. In Het Nieuwsblad lezen we namelijk dat vorige maand nog iemand zijn motor probeerde te stelen en dat Abdel toen vertelde dat de dief veel chance had dat hij hem niet te pakken had gekregen. “Ik zou hem onthoofd hebben in mijn kelder, zo doen we dat bij ons in de familie”.

Ook over de Grote Leider Fouad Belkacem zelf wordt heel wat gesproken in de telefoontaps. Daaruit zou blijken dat Fouadje wel degelijk druk bezig was kanonnenvlees voor Syrië te rekruteren. (SL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties