Zeven relmarokkaantjes trappen hoogzwangere vrouw het ziekenhuis in

Een schermutseling tussen een groep van zeven Marokkanen en een Belgisch- Turks koppel liep volledig uit de hand. De man werd in elkaar geslagen, de hoogzwangere vrouw kreeg er eveneens serieus van langs.Het incident speelde zich af aan de Paul Lambertlaan in Eisden- Tuinwijk. Een Belgisch meisje en een Turkse jongen kregen het aan de […]

Een schermutseling tussen een groep van zeven Marokkanen en een Belgisch- Turks koppel liep volledig uit de hand. De man werd in elkaar geslagen, de hoogzwangere vrouw kreeg er eveneens serieus van langs.

Het incident speelde zich af aan de Paul Lambertlaan in Eisden- Tuinwijk. Een Belgisch meisje en een Turkse jongen kregen het aan de stok met een groepje van zeven Marokkaanse jongens. De Turkse man werd in elkaar geslagen en op de grond achtergelaten. De hoogzwangere vrouw kreeg een stamp in haar buik.

Vervolgens nam een van de zeven aanvallers plaats in de wagen van de Turkse jongen en reed ermee in de flank van een gloednieuwe bestelwagen. De Belgische vrouw, Shanah B. (26) uit Maasmechelen, werd met verwondingen naar het ziekenhuis in Genk overgebracht.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Menno

Moeilijke jeugd, slecht geslapen, te hoge suikerspiegel, kansarm, er zijn vast nog wel een paar uitstekende redenen te noemen om dit gedrag te verdedigen.
In hun thuisland zouden ze zweepslagen krijgen. Hier krijgen ze een “foei, dat was niet netjes van je, niet meer doen hoor”…
In hun thuisland flikken ze dit niet. Omdat ze daar “foei” niet kennen.

rick

The revolution will be live

wpDiscuz