Grapjurk haalt Kim K.'s sekstape boven tijdens optreden Kanye West (foto) News
Grapjurk haalt Kim K.'s sekstape boven tijdens optreden Kanye West (foto)
News

Grapjurk haalt Kim K.'s sekstape boven tijdens optreden Kanye West (foto)

Dat de wederhelft van Kanye West wereldberoemd werd dankzij de gefilmde bedcapriolen die ze uithaalde met Ray J is intussen niets nieuws meer. Toch wilde een lolbroek de muzikant er nog eens even aan herinneren, blijkbaar.

Een tijd geleden maakte Kim Kardashian een sekstape met Ray J. Dat was nog lang voor ze in het huwelijksbootje trad met Kanye West en Kanye maalt daar dan ook niet om. Sterker nog: hij is er zo fier op dat zijn eega een wereldberoemde pornoster is dat hij er een tijdje geleden nog een liedje over maakte.

Afgelopen weekend gaf Kanye West een optreden in het Britse Glastonbury. Ook dat wisten we al, want Kim Kardashian liep daar behaloos rond. Over het optreden zelf van de rapper zijn de meningen nogal verdeeld, dat kunt u in verschillende onderstaande tweets zien. Het opvallendste attribuut op het terrein waar het optreden plaatsvond, was echter een vlag. Een vlag die door één of andere 'fan' was meegebracht en waarop een beeld van de sekstape van Kim Kardashian prijkte. (SL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties