45.000 (!) likes, Pommelien Thijs doet monden openvallen met waanzinnige sixpack-foto Babes
45.000 (!) likes, Pommelien Thijs doet monden openvallen met waanzinnige sixpack-foto
Babes

45.000 (!) likes, Pommelien Thijs doet monden openvallen met waanzinnige sixpack-foto

Pommelien Thijs is ongetwijfeld dé artieste van zomer 2023. Zo won ze niet enkel de Zomerhit 2023, maar werd ze ook bejubeld voor haar rol in de VRT Max-serie Knokke Off. Jawel, het is duidelijk dat de 22-jarige Pommelien Thijs momenteel gigantisch succesvol is.

Ook op Instagram heeft ze daardoor immens veel fans, een slordige 266.000 (!) om exact te zijn. Ze is daardoor ook één van de meest gevolgde Vlaamse vrouwen op social media. Dat Pommelien geregeld de monden laat openvallen is een understatement.

Zo liet ze recent een waanzinnige sixpack-foto zien waarbij de complimenten vlot binnenstroomden. Daarnaast ook een slordige 45.000 (!) likes, honderden lyrische reacties en een foto die door honderdduizenden mensen werd gezien. Voor wie nog moest twijfelen: Pommelien is duidelijk geen gewoon.

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties