HOORAY FOR BOOBIES: VETTIGE VRIJDAG CDXXIV (fotogalerij/NSFW)

Weer tientallen heerlijke borsten om de vermoeiende werkweek af te sluiten

Het is alweer vrijdag. Ongetwijfeld de beste dag van de werkweek. De meesten onder ons werken 2 uurtjes minder en hebben een zalige avond en een heel weekend voor de boeg. Ja, wij zijn fan van vrijdag.

Deze dag is op Clint natuurlijk ook ‘Vettige Vrijdag’. Een dag die garant staat voor wat heerlijke dames met geweldige borsten. De dag waarop iedereen op zijn smartphone of op de PC van het werk enkele minuten naar enkele wonderbaarlijke tieten zit te gapen. Ga dus vandaag ook weer gerust uw gang.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
martijn

#10 is fake, da’s alyssa milano en ondanks die naaktfoto’s heeft, is dat er geen van 😉
en voor een getraind oog, zie je ook dat die fake is

Naaste

Over het algemeen is deze reeks van mindere kwaliteit. Kan ook niet anders, kwantiteit genoeg, kwaliteit ligt anders.
Maar, het is niet allemaal slecht wat jullie al in het verleden hebben geplaatst.

nico

Ik zie hier regelmatig terug de zelfde foto’s. Er zijn er toch wel genoeg te vinden . Waar is de tijd dat het het buur meisje kon zijn . En geen foto chop

Hard Truth

De goede oude pre-smartphone tijd, toen pubers en laaggeschoolden nog niet het grootste segment internetgebruikers waren. Toen de grootste kennisbron nog niet vervuild werd door facebook, instagram, snapchat, incestporno en ‘reality’-tv debielen.

Jos

Inderdaad, het zijn iedere week gewoon grotendeels dezelfde foto’s! Je kent ze haast vanbuiten. Als jullie archief uitgeput is, laat het dan gewoon!

Didier

Ik zou nummer 2, 3, 11 en 12 wel willen weten!

wpDiscuz