12 dames die hun uiterste best doen om sexy te zijn, maar compleet falen (foto’s)

Ze deden toch hun best

Sexy zijn, is niet altijd vanzelfsprekend. Vraag maar aan de dames uit onderstaande foto’s. Al hebben zij toch tenminste een poging gewaagd.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Hard Truth

En die instasletten die allemaal op een eend willen lijken zijn hierbij vergeleken natuurlijk allemaal geweldig, hé Clintpubertjes?

Bert

Wat een idioot die “Hard Truth” of “ikke”.

Als het je niet interesseert of het is je niveau niet, kijk dan gewoon niet op deze site. In plaats van elke post proberen af te breken met je belachelijke woorden.

Hard Truth

Alsof jij weet wat er belachelijk is. Ga nog wat Pokémons vangen en je aftrekken op een paar Tec7-lippen terwijl je al je vriendjes tagt. Triestig gesteld met de mannencultus hier.

Bart

Ook triestig gesteld moet jouw gevoel voor humor. Een luchtige / grappige post en jij begint meteen mensen persoonlijk aan te vallen uit het niets. Zullen we het voortaan alleen nog over serieuze zaken hebben op jouw niveau, “mister better than all of you”? Ga jij nog wat in De Tijd lezen en proberen een harde te krijgen van je dik afgeleefd wijf terwijl je over je maat fanataseert.

Hard Truth

Hahaha, de meerwaardezoeker is dus automatisch bejaard? Misschien ben ik iemand van jouw generatie die zijn school heeft afgemaakt, elke dag een krant leest en jullie vriendinnen neukt terwijl jullie op de playstation zitten.

Bert

Pokémons vangen heb ik nog nooit gedaan, en met taggen hou ik me niet bezig, facebook heb ik al evenmin.

Als je deze site niks vindt, dan kijk er gewoon niet naar..

Hard Truth

Ik klaag het dalende niveau van deze site aan dat intussen al ver onder de nul zit. ‘Alles voor mannen’… Waar dan? Als jij mijn commentaren niet leuk vindt : lees ze dan niet. Vroeger viel er hier elke dag iets leuks en interessants te lezen, vandaag behandelen ze je als een debiel : instasletten, hysterische negers, dragonball en mentaal gehandicapten zijn tegenwoordig de interesses van de modale man dixit Clint. Laat mij daar maar lekker tegen verder rellen.

wpDiscuz