Club Brugge kent geen problemen met Zulte Waregem: pak 10(!) keer je inzet!

Helpt Club Brugge om je portemonnee wat dikker te maken?

Speeldag 3 van de competitie wordt meteen geopend met een serieuze topper. De nummers één en twee staan tegenover elkaar en beslissen meteen wie autoritair aan de leiding komt te staan. Essevee bekampt in eigen huis Club Brugge. De Bruggelingen konden nog niet helemaal overtuigen, maar het Blauw-Zwarte legioen is ook het zwarte beest van Essevee.

SPEEL NU MEE! Pak maar liefst 10(!) keer je inzet bij winst van Club Brugge! KLIK HIER!

Zulte Waregem deed het ondanks heel wat nieuwelingen dit seizoen al meteen goed. De Supercup ging nipt verlopen, de competitiestart kon niet beter met een 6 op 6. Het doelpuntensaldo van +7 lijkt er ook op te wijzen dat Essevee mag dromen van een mooi jaar.

Tegen Club Brugge heeft de fusieploeg het echter altijd moeilijk. Het kon al 7 keer op rij niet meer winnen van de Bruggelingen. Nochtans is het voor Essevee één van de wedstrijden die dubbel onderstreept staat in de kalender. Ook niet te vergeten, de thuisploeg zit zonder huurling en sterkhouder Sander Coopman, die niet mag spelen tegen zijn moederploeg.

Niet alleen doet Club Brugge het altijd goed tegen Zulte Waregem, er worden ook altijd heel wat doelpunten gescoord. Club scoorde minstens 2 keer in 6 van de laatste 7 wedstrijden. Maar defensief kan het dit seizoen wel wat beter. Het slikte op één wedstrijd na (tegen een teleurstellend Lokeren) telkens een doelpunt. Wij tippen dan ook een 1-2 winst voor Club.

SPEEL NU MEE! Pak maar liefst 10(!) keer je inzet bij winst van Club Brugge! KLIK HIER!

Hoe speel je mee?
Klik op één van de links in het artikel;
Zoek in de zoekbalk naar Zulte Waregem of Club Brugge;
Zet in op de wedstrijd!

Reacties

wpDiscuz