Jawel, ook in het Vaticaan downloaden ze vuile filmpjes (video)

Betrapt! De religieuze leiders van tegenwoordig zijn alvast mee met hun tijd. Naast praten over God en zijn kompanen surfen ze ook wel eens op het internet. Net als gezonde jongeheren… Alvorens binnen te gaan, dit is wel degelijk NSFW-materiaal.Nog eens proficiat aan Paus Franciscus omdat hij het tot paus schopte. Dat betekent dat de […]

Betrapt! De religieuze leiders van tegenwoordig zijn alvast mee met hun tijd. Naast praten over God en zijn kompanen surfen ze ook wel eens op het internet. Net als gezonde jongeheren… Alvorens binnen te gaan, dit is wel degelijk NSFW-materiaal.
Nog eens proficiat aan Paus Franciscus omdat hij het tot paus schopte. Dat betekent dat de 76-jarige Argentijn nu officieel staatshoofd is van Vaticaanstad, alwaar 836 zielen het christelijke leven beleven. Maar ook in Vaticaanstad ligt internet. En internet betekent fun fun fun én porno. Iets wat ook Paus Franciscus & co met wellicht kamerbrede glimlach ontdekt hebben.

Weblog TorrentFreak analyseerde onlangs het internetverkeer uit de kleinste onafhankelijke staat ter wereld. Bleken daar toch wel gheilige filmpjes tussen te zitten zeker? Tiffany Star en Sheen Shaw zijn immers geen godsgeleerden. En ‘BDSM Sklavin Züchtigung im dunklen Hobbykeller teen fesselspiele’ klinkt niet bepaald als een fragment uit het Evangelie van Lucas. Voor de zekerheid keken we het toch maar eens na. Vandaar de twee korte fragmentjes uit beide filmpjes onderaan. (KDN)

Reacties

wpDiscuz