Ligt weldra de eerste single van Dimitri Bontinck bij de platenboer?

Als het van Dimitri zelf afhangt zal dat niet al te lang meer duren en zelfs Bekende Vlamingen-manager Dany Peleman is laaiend enthousiast. Terwijl zoonlief Jejoen het liefst zo ver mogelijk van de schijnwerpers vandaan blijft, doet Dimitri Bontinck zijn uiterste best om er in te lopen. “Ik heb een goeie stem, ik zet nu […]

Als het van Dimitri zelf afhangt zal dat niet al te lang meer duren en zelfs Bekende Vlamingen-manager Dany Peleman is laaiend enthousiast.


Terwijl zoonlief Jejoen het liefst zo ver mogelijk van de schijnwerpers vandaan blijft, doet Dimitri Bontinck zijn uiterste best om er in te lopen. “Ik heb een goeie stem, ik zet nu alles op alles om door te breken in de showbizz”, aldus de internationale held. Hij klopte aan bij Dany Peleman, de manager van onder andere Ann Van Elsen en die wil voor een stuk meegaan in Dimitri’s verhaal: dat zegt hij zelf in Dag Allemaal.

“Ik wil de boekingen van Dimitri verzorgen. Dimitri wil doorbreken als zanger en ik wil hem daarbij helpen. Er staat nog niks op papier, maar eens alles binnenkort rond is, zullen mensen die Dimitri willen boeken bij mij terecht kunnen.”

Dany is er van overtuigd dat er wel degelijk munt te slaan valt uit Dimitri: “Ik ben er zeker van dat er vraag is naar zanger Dimitri Bontinck. Mensen willen ambiance, en met Dimitri op het podium zal die er zeker zijn. Ik denk dat hij een graag geziene gast wordt op tal van kermissen en andere evenementen.”

De eerste plaat van Dimitri Bontinck, die zou er weleens zo kunnen uitzien: (SL)

Reacties

wpDiscuz