Music for Life 2010 doorbreekt de grens van 5 miljoen euro

‘Music For Life’, editie 2010, zit erop. De actie van het Rode Kruis en Studio Brussel was opnieuw goed voor een recordbedrag. 5.020.747 euro, dat is de som geld die werd ingezameld gedurende de voorbije zeven dagen. De actie, die afgelopen zaterdag van start ging, kwam vrijdag om 17.00 uur ten einde. Even later verlieten […]

‘Music For Life’, editie 2010, zit erop. De actie van het Rode Kruis en Studio Brussel was opnieuw goed voor een recordbedrag.

5.020.747 euro, dat is de som geld die werd ingezameld gedurende de voorbije zeven dagen. De actie, die afgelopen zaterdag van start ging, kwam vrijdag om 17.00 uur ten einde. Even later verlieten StuBru-presentatoren Tomas De Soete, Sofie Lemaire en Sam De Bruyn het Glazen Huis op het Antwerpse Groenplein.

Tijdens het slotevenement van de vijfde editie waren er nog optredens van dEUS en Admiral Freebee, alvorens het bedrag bekend werd gemaakt. De opbrengst van dit jaar gaat naar Afrikaanse weeskinderen die hun ouders verloren aan aids, onder het motto: ‘Laat een weeskind niet alleen’.

Foto’s: VRT

Reacties

wpDiscuz