Populair Instagram-model streamt per ongeluk live stomende sekspartij, 14.000 mensen kijken mee

Oeps

Kirsten Hancher is met haar 3,9 miljoen volgers op Instagram behoorlijk populair. Eerder deze week maakte ze echter een foutje dat heel wat commotie met zich mee bracht.

Kirsten was namelijk met haar smartphone bezig toen haar vriendje om wat aandacht kwam vragen. Dat draaide vervolgens uit op een stomende sekspartij. Niets mis mee natuurlijk, maar tijdens het kronkelen drukte ze per ongeluk op het knopje om live te streamen via Instagram.

Gedurende drie minuten hebben maar liefst 14.000 mensen live gehoord hoe Kirsten aan het rollebollen was met haar vriend. Kirsten schaamt zich in ieder geval al niet en omschrijft het voorval als ‘shit happens’. Ze excuseerde zich overigens ook nog: “Aan wie mijn livestream gezien heeft, ik wil me verontschuldigen. Het was totaal niet opzettelijk. Wis het uit je geheugen. Het was super gênant en super ongemakkelijk.”

Vintage vibes #EMAawards

Een bericht gedeeld door Kristen Hancher (@kristenhancher) op

🏙

Een bericht gedeeld door Kristen Hancher (@kristenhancher) op

Use your smile to change the world, don’t let the world change your smile 😊

Een bericht gedeeld door Kristen Hancher (@kristenhancher) op

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
ikke

Kirsten Hancher ? De naam is Kristen Hancher. Btw is het nu echt zo moeilijk om het fragment te vinden via google ? Lol na 45 sec had ik het al gevonden en nee ik ga de link hier niet posten, doe zelf eens wat moeite bende amateurs.

ikke

Who cares? Gewoon een generische aandachtshoer zoals al die andere instasletten met hun “totaal niet opzettelijke” seksincidentjes voor de likes en de views. Allemaal zeiken over populistische demagogen zoals Trump en compagnie, maar als er soepappen aanhangen dan zijn we fan. Fucking loser generatie.

ikke

Zoek ne keer een andere pseudo, snul. Alsof ik zou weten hoe die selfiekutten allemaal heten.

Von

ik ga echt niet zoeken, ze is me veel te lelijk.

Moetdahierechtofwa

Doe geen moeite, er valt niks te zien, gewoon zwart scherm en audio… de smartphone lag face down.

dan

Ik geloof niet in deze “ongelukjes’, ik geloof enkel in marketing en promotie

wpDiscuz