Sociaal Incapabele Michiel: wat u niet zag in De Ideale Wereld (video’s)

Ons land heeft er weer een nieuwe televisieheld bij onder de naam Sociaal Incapabele Michiel. Elke dag geeft het wereldvreemde, hilarische typetje zijn kijk op de – juist, ja – wereld in De Ideale – juist, ja – Wereld. Maar Michiel bestaat al veel langer dan het VIER-programma laat uitschijnen. De allereerste filmpjes – die […]

Ons land heeft er weer een nieuwe televisieheld bij onder de naam Sociaal Incapabele Michiel. Elke dag geeft het wereldvreemde, hilarische typetje zijn kijk op de – juist, ja – wereld in De Ideale – juist, ja – Wereld. Maar Michiel bestaat al veel langer dan het VIER-programma laat uitschijnen. De allereerste filmpjes – die u nooit op televisie zag – zijn nog steeds het betere werk.
Waar Jonas Geirnaerts Kabouter Wesley vroeger dagelijks een lach toverde op televisiekijkend Vlaanderen, doet Sociaal Incapabele Michiel dat nu. De stuntelige knaap die geschapen werd door cartoonist Tom Borremans (TOM) gaat als een kwibus door het leven, maar doet dat op zo’n manier dat men naderhand kan spreken van een genie. Zelden zo gelachen.

Maar vóór Borremans zijn hilarische typetje mocht opvoeren op VIER, maakte hij het mooie weer al op Youtube. Daar zijn maar liefst zes extreem geestige afleveringen te bekijken die uw dag op één-twee-drie opfleuren. Geniet ervan! (KDN)

Reacties

wpDiscuz