Sympathieke zusjes draaien elkaar binnen voor het goede doel (video)

Alles voor het goede doel. Dus twijfelden deze zusjes niet toen hen gevraagd werd om elkaars tongen een paringsdans te laten doen. En dat leverde leuke televisie op.Wij hebben Music for Life, bij onze noorderburen hebben ze Serious Request, een inzamelactie die zich dit jaar inzet voor meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn geworden van […]

Alles voor het goede doel. Dus twijfelden deze zusjes niet toen hen gevraagd werd om elkaars tongen een paringsdans te laten doen. En dat leverde leuke televisie op.
Wij hebben Music for Life, bij onze noorderburen hebben ze Serious Request, een inzamelactie die zich dit jaar inzet voor meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld in conflictgebieden. Hun motto: ‘Hands off Our Girls’. En terecht. Om de actie een beetje kracht bij te zetten, trok BNN de straat op en zochten ze willekeurige mensen die andere mensen met elkaar moesten laten kussen voor de camera. Bij vijf geslaagde kuskoppels zou BNN 100 euro schenken aan Serious Request.

Zo gezegd, zo gedaan. Liep allemaal van een leien dakje, tot er twee zusjes voor de camera stonden. Wie dacht dat de dames zouden passen, zat er helemaal naast. Nope, de twee lieten hun tong de vrije loop en hielden zich allerminst in. Zo hoort het ook, want alles, maar dan ook alles voor het goede doel. Beetje vergelijkbaar met Kürt Rogiers en Ann Reymen, die vorig jaar niet van elkaars lijf konden blijven bij dezelfde uitdaging. (KDN)

Reacties

wpDiscuz