Wat vinden vrouwen sexy bij mannen en vice versa? Hier heb je een lijstje…

Herkenbaar?

Het zijn soms kleine, onverwachte dingen. Verrassend zelfs. Als je de vraag stelt aan mannen en aan vrouwen, dan krijg je volgens hln.be o.a. de volgende antwoorden:

Dit vinden vrouwen sexy aan mannen

– “Als hij in een warm koekje bijt waarvan de chocolade aan het smelten is, waardoor er wat chocolade aan zijn lip blijft kleven. Ik kan dan alleen maar denken aan hoe graag ik het eraf wil likken.”

– “Ik vind het ongelooflijk sexy als een man zijn das wat lostrekt, of de mouwen van zijn hemd oprolt.”

– “Wanneer een man met zijn hand door zijn haar gaat en het een beetje door elkaar woelt.”

– “Wanneer een man een perfect passend kostuum draagt, en zijn hand in zijn zak stopt terwijl hij intelligente dingen aan het vertellen is.”

– “Ik hou ervan als hij onder de tafel kruipt om bijvoorbeeld een stekker uit of in een stopcontact te steken en daarbij een beetje gromt. Ik wil dan altijd een tik op zijn kont geven.”

– “Als hij iets voor jou te eten of te drinken haalt en dan met een knipoog zegt: ‘deze is van het huis’.”

– “In mijn nek ademen en in mijn oor fluisteren, daar gaat mijn hart sneller van slaan. Met mijn haar en de achterkant van mijn nek spelen is ook een manier om mij oncontroleerbaar kippenvel te bezorgen.”

– “Als hij zachtjes op mijn lip bijt terwijl hij me kust.”

– “Samen op een feestje zijn, allebei in een ander groepje aan het praten zijn, maar toch even door de kamer heen oogcontact maken. Weten dat hij altijd aan je denkt is zo sexy.”

– “Een man die een heerlijk geurtje draagt, zodat alles wat hij zegt of doet sexyer is omdat je hem gewoon wil vastpakken om hem nog beter te ruiken.”

Dit vinden mannen sexy aan vrouwen

– “Als vrouwen met hun haar spelen. Het helemaal op hun hoofd oprollen tot een knotje, om het dan weer los te laten vallen.”

– “Wanneer ze op hun tenen moeten gaan staan om ergens bij te kunnen. Daar gaat mijn bloed sneller van stromen.”

– “Een vrouw die net wakker is. Ze denken zelf dat ze er niet schattig uitzien, maar die slordige, nonchalante look is zo aantrekkelijk.”

– “Wanneer ze over mijn borst aait. Zelfs door een T-shirt heen.”

– “Als ik haar betrap dat ze mij aan het bekijken is. Van aan de overkant van de straat, de kamer, … maakt niet uit. Very hot.”

– “Als vrouwen een klein beetje boos worden. Dat wordt meestal gevolgd door geweldige seks.”

– “Stretchen. Of ze nu gewoon haar armen uitrekt of helemaal voorover buigt, ik krijg er altijd kippenvel van.”

– “Een vrouw die heel gepassioneerd over iets vertelt is extreem aantrekkelijk.”

– “Als mijn meisje met iemand anders staat te praten, maar ondertussen met mij oogcontact maakt. Zo sexy.”

– “Die ene blik. Lichtjes smekend, vragend, terwijl ze op haar lip bijt. Het geeft mij het gevoel dat ik een steak ben die ze helemaal gaat verslinden.”

(bron: hln.be)

Reacties

wpDiscuz