Man vertelt hilarisch verhaal over hoe hij per ongeluk tijdens de seks in zijn vriendin plaste

Dit is wel heel erg gênant …

Wij wisten zelfs niet dat het mogelijk was om te plassen tijden de seks, maar als we een gebruiker van het populaire Reddit-forum mogen geloven, kan het dus blijkbaar wel. Deze kerel vertelde het hilarische, maar vooral ook ontzettend gênante verhaal over hoe hij een ongelukje had tijdens de seks.

Lange tijd zonder seks

“Ik had al 6 maanden geen seks meer gehad omdat ik een grote wereldreis had gemaakt. Ik had wel een vriendin, maar zij kon niet meegaan wegens werk. We hadden ook niet aan cyber-seks gedaan, we besloten om gewoon te wachten tot ik terug was.”

“Toen we elkaar terugzagen, ging het er natuurlijk onmiddellijk ontzettend stomend aan toe. Het was zeer duidelijk dat mijn vriendin gigantisch veel zin had om stevig van bil te gaan. Toen we elkaar begon uit te kleden, realiseerde ik mij plots dat ik ontzettend dringend moest plassen. Ik wou het moment echter niet verpesten. Ik besloot om het op te houden tot na de seks. Het bleek de domste beslissing in mijn leven te zijn.”

“De laatste keer dat ik naar het toilet was geweest, was voor mijn 14 uur durende vlucht. Je kan dus wel voorstellen hoe stampvol mijn blaas eigelijk was. Ik besloot echter om door te bijten en de eerste stoten, lukt het nog redelijk goed. Na enkele minuten kreeg ik echter een heel vreemd gevoel. Ik dacht aanvankelijk dat ik al moest klaarkomen, maar voor ik het goed en wel besefte, begon ik te plassen in de vagina van mijn vriendin.”

“Ik voelde onmiddellijk dat het misging en ik trok ontzettend hevig mijn penis uit haar vagina. Hierdoor besproeide ik ook nog het bed en vooral mijn vriendin met pis toen ik mezelf uit haar trok. Alsof dat nog niet erg genoeg was, lekte er ook behoorlijk wat plas uit het liefdesorgaan van mijn geliefde vriendin. Zij wist niet bepaald hoe ze moest reageren. Ze stond met verstomming naar mij en haar vagina te kijken. Ze was tegelijkertijd woedend, maar ook stomverbaasd.”

“Ze heeft me wonderbaarlijk genoeg niet gedumpt na mijn blunder en het me uiteindelijk vergeven, maar het is wel een moment waar we nooit meer over praten.”

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Den Deze

Reddit januari 2017.
Wat doen jullie daar de hele dag? Skoften en WSHH doorlinken, je aftrekken op instagram hoeren en zoeken op de harde schijf of daar nog iets op staat van de vorige redactie?

wpDiscuz