Clint bedreigd voor publiceren cartoons Mohammed News
Clint bedreigd voor publiceren cartoons Mohammed
News

Clint bedreigd voor publiceren cartoons Mohammed

Clint.be wordt bedreigd, al is dat voorlopig nog met een kleine ‘b’ en de nodige schrijffouten. Vannacht torpedeerde een onverlaat - we laten voor een keer de afkomst van het figuur achterwege - onze mailbox met een niet mis te verstane mail. Het figuur eist dat onze website onmiddellijk (ja, zo schrijven we dat) alle cartoons over Mohammed van het wereldwijde web haalt. Zoniet zijn we verantwoordelijk voor de gevolgen.

BERICHT AAN DE WEBMASTERS VAN CLINT.BE. AANDACHT!!! Dit is geen grap! Wij eisen dat u onmiddelijk stopt met het publiceren van deze cartoons en uw verontschuldiging aanbiedt!!!! Zoniet zult u verantwoordelijk zijn voor de gevolgen!!!!!

HERHALING VOOR DE ACHTERLIJKEN: DIT IS GEEN GRAP EN OOK NIET OM STOER TE DOEN! WIJ KUNNEN EN ZULLEN VER GAAN IN DE NAAM VAN ALLAH. YA RASOELALLAH, MOGE ONZE LEVEN OPGEOFFERT WORDEN VOOR YOU!!!!!!!!!!

JOENDOELLAH

Dat vriendelijke bericht, ondertekend door een zekere muslim girl, vonden we vanmorgen in onze mailbox toen we onze ogen een eerste keer probeerden te openen. Wie tussen de schrijffouten leest, begrijpt de boodschap. Clint.be moet de cartoons over Mohammed terstond verwijderen, zoniet zullen er een paar levens opgeofferd (ja, zo schrijven we dat) worden.

Nu willen we onze briefschrijver vooral tegen zichzelf beschermen. Er gebeuren immers al genoeg zelfmoorden in Vlaanderen. Daarom - en ook een beetje omdat we dat als onze burgerplicht beschouwen - hebben we klacht ingediend tegen ‘onbekenden’ - er zijn namelijk heel wat muslim girls op de wereld.

Die klacht is geen grap. En dat is ook niet om stoer te doen. We krijgen gewoon liever naaktfoto’s van uw ex-vriendin binnen dan een mail van iemand die net iets te veel kleren draagt om sexy te zijn.

Herhaling voor de achterlijken: wij krijgen liever naaktfoto’s van uw ex-vriendin binnen. (SF)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties