Ignace en Patricia: alles weer koek en ei News
Ignace en Patricia: alles weer koek en ei
News

Ignace en Patricia: alles weer koek en ei

Er lijkt geen vuiltje aan de lucht tussen het miss-koppel Patricia Govaert en Ignace Crombé. Gisteren vertrokken ze naar Egypte om de reis die de Miss Belgian Beauty-kandidates zullen ondernemen, voor te bereiden.

Patricia stuurde gisteren een smsje naar de finalistes om hen duidelijk te maken dat de berichten die in de krant verschenen waren zwaar opgeblazen waren. “Ignace heeft me niet geslagen en hij zat niet in de cel.” stond in het smsje dat de meisjes gisteren kregen. Hiermee spreekt ze de officiële berichten tegen van het parket en de politie.

Waarheid of niet, wat vaststaat is dat Crombé zich zal moeten laten behandelen voor zijn agressie-aanvallen. Vooralleer hij zaterdag mocht beschikken moest hij een document ondertekenen waarin stond dat hij een angermanagement training zou ondergaan.

Bij de kandidates van MBB heerst er verdeeldheid. Sommigen willen liever opstappen, maar kunnen niet omdat er een boete aan vasthangt. Anderen geloven dan weer dat er geen vuiltje aan de lucht is en doen gewoon verder. (KC)

Lees ook: Soap Ignace Crombé krijgt vervolg

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties