Jess Donckers in februari ook echt in Playboy (fotospecial) News
Jess Donckers in februari ook echt in Playboy (fotospecial)
News

Jess Donckers in februari ook echt in Playboy (fotospecial)

Zoals Clint midden december al aankondigde, staat Jess Donckers in het februari-nummer van Playboy. Hoofdredacteur Jan Heemskerk zei begin december al dat een bekende Vlaamse babe weldra de cover van het naaktblad zou sieren. Wie het juist was, wist niemand. Tot wij, de party poopers van Clint, er zich weer mee gingen bemoeien, natuurlijk.

Alea iacta est. De teerling is geworpen. Jess Donckers is de Vlaamse babe die in februari de cover van Playboy mag sieren. Het was al maanden een publiek geheim. De hoofdredacteur van het blootblad liet niets los, alleen dat het om een echte Vlaamse babe ging.

Clint trok onmiddellijk op onderzoek uit en kwam tot de conclusie dat het niemand anders dan Jess Donckers kon zijn. En kijk, de televisiepresentatrice staat volgende maand ook echt met haar hebben en houwen in het blad te pronken.

Donckers is met die fotosessie niet aan haar proefstuk toe. Eerder sierde ze al de pagina’s van gerenommeerde bladen als Ché en P-magazine. Eveneens met weinig stof rond haar bevallige lichaam.

En er is meer: de vriendin van Frank Molnar stapt binnenkort in het huwelijk met de ex-Big Brother-deelnemer. Op dit moment is ze dan ook volop bezig met de voorbereidingen van het huwelijk. Maar tussendoor wel even poseren voor Playboy. Noblesse oblige.

Jess Donckers zelf weigert voorlopig alle commentaar. Geen woorden maar daden. Zo hebben we het graag. (GVR)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties