Madonna gooit met modder News
Madonna gooit met modder
News

Madonna gooit met modder

De scheiding is nog maar net ingezet of het moddergooien begint al. De aangekondigde vriendschappelijke scheiding tussen Guy Ritchie en Madonna dreigt nu toch uit te draaien op een vechtscheiding. Tijdens haar laatste concert noemde Madonna haar man ‘emotioneel gehandicapt’.

Woensdag werd bekend gemaakt dat Madonna en Guy Ritchie gaan scheiden. De twee zouden in het belang van de kinderen wel op een vriendschappelijke manier uit elkaar gaan. Madonna kon toch maar één dag de schijn hoog houden, woensdag viel ze al door de mand tijdens haar concert in Boston. De popdiva droeg haar liedje Miles Away op aan de emotioneel gehandicapten. “Ik ken er alleszins een paar”, voegde ze er nog aan toe. Een sneer naar haar toekomstige ex.

Ritchie heeft al laten weten dat hij niet geïnteresseerd is in het fortuin van Madonna. De twee trouwden in 2000 zonder huwelijkscontract, dus wettelijk gezien heeft hij recht op de helft van het fortuin. Waar hij wel in geïnteresseerd is, is in het hoederecht over hun twee zoontjes Rocco en David Banda. Madonna zou het liefst van al terug naar Amerika verhuizen met de kinderen, maar dat zal Guy Ritchie niet zomaar laten gebeuren. (KC)


Lees ook:

Madonna en Guy Ritchie zetten de scheiding in

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties