Miss Belgian Beauty-kandidates mogen voortaan gehuwd en zwanger zijn News
Miss Belgian Beauty-kandidates mogen voortaan gehuwd en zwanger zijn
News

Miss Belgian Beauty-kandidates mogen voortaan gehuwd en zwanger zijn

De fel geplaagde Miss Belgian Beauty-organisator Ignace Crombé (51) heeft voortaan geen bezwaar meer tegen gehuwde en zelfs zwangere misskandidates. "Zoiets is niet meer van deze tijd", aldus de missmaker. Of vreest hij anders helemaal geen kandidates meer over te houden?

"We moeten met onze tijd mee", aldus Crombé vandaag in Het Laatste Nieuws. "In het contract van de aanstaande Miss Belgian Beauty, wordt de paragraaf omtrent huwen en kinderen weggelaten. Voor mij mag een miss gerust huwen tijdens haar campagne of haar missenjaar. Meer zelfs, ze mag zelfs een kind krijgen. Als missmaker kom ik weer maar eens met een absolute primeur!"

"Mijn advocaten hadden me er eerder al op gewezen dat je niemand het recht kan ontzeggen om te trouwen of kinderen te hebben", gaat hij verder. "Dit is dus geen paniekreactie. Wacht maar af. Volgens mij zullen er nog andere organisatoren mijn voorbeeld volgen. Zolang dat meisje haar taak doet is er niets aan de hand. Als ze het je niet vertelt, weet je het niet. Je kan niet in die meisjes hun buik kijken hé. Pas op, we zoeken geen getrouwde vrouwen, maar eens de wedstrijd begonnen is, doet iedereen wat hij wil."

Ten slotte komt Crombé ook nog heel kort terug op het Hit me baby one more time-incident in Egypte. "Eerlijk, ik spreek geen half woord Engels", bekent hij. "Patricia heeft die avond vier liedjes van Britney Spears gezongen en ik zong mee. Maar ik verstond helemaal niets van wat ik zong. Pas achteraf kwam ik erachter wat dat liedje betekent. We hebben dit echt niet opzettelijk gedaan. Geen haar op mijn hoofd (sic) was zich op dat ogenblik bewust van wat ik daar aan het zingen was."

Lees ook: Liet Ignace Crombé zijn MBB-finalistes wurgcontract ondertekenen?
Lees ook: Ignace Crombé en zijn Missen terug in het land
Lees ook: Ignace Crombé wil Patricia liefdesbaby schenken

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties