Welke Vlaamse staat volgend jaar in Playboy? News
Welke Vlaamse staat volgend jaar in Playboy?
News

Welke Vlaamse staat volgend jaar in Playboy?

De dagbladhandelaars mogen hun hart al vasthouden want binnenkort worden hun winkels weer overspoeld voor het februarinummer van Playboy volgend jaar. Hoofdredacteur Jan Heemskerk onthulde dat er dan eindelijk weer eens een echte Vlaamse op de cover zal staan. Wie het wordt? Een voorlopig nog goed bewaard geheim.

Jan Heemskerk liet in een interview met Het Nieuwsblad weten dat het februarinummer van Playboy zal gesierd worden door een Vlaamse. Toch blijft het nog even een geheim wie de eer zal te beurt vallen. “Een dame onder de dertig en iemand die best wel wat wil laten zien”, aldus Heemskerk. Tja, naar ons gevoel kan dat zowat de halve BV-wereld zijn! Iets specifieker dus!

Véronique De Kock liet al weten dat zij het niet is, alsook Ann Van Elsen, wegens te zwanger. Uit een rondvraag onder de Playboy-lezers bleek dat zij Lien Van De Kelder anders wel eens in hare puren wilden zien. Maar ook dat bleek een foute gok. Misschien Jade Foret? “Als het heel mooi naakt is, zou ik dat misschien wel doen. Maar de intiemste delen mogen niet gezien worden. Die zijn niet voor de lezers bestemd. En ook niet meer voor Emile.” Een duidelijke njet dus.

Uiteindelijk bleek een tipje van de sluier opgelicht en werd het duidelijk dat het om ‘een blonde’ ging. Alweer speculaties: Joyce De Troch, Ann Lemmens, Tanja Dexters? Uitgesloten. Het blijft dus een mysterie wie tijdens de koude februarimaand voor hoge temperatuursschommelingen zal zorgen! (HH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties