Only in Russia: rampetampen op de motor (video)

Net toen we dachten dat we met het daschcamgebruik in Rusland alles al gezien hadden, blijkt dat dit toch niet zo is. Stel je even voor. Je rijdt achter een motorfiets aan die zo’n beetje aan het slalommen is over de snelweg. Je komt dichterbij en je ziet een stel extra benen. Van een vrachtwagen […]

Net toen we dachten dat we met het daschcamgebruik in Rusland alles al gezien hadden, blijkt dat dit toch niet zo is.


Stel je even voor. Je rijdt achter een motorfiets aan die zo’n beetje aan het slalommen is over de snelweg. Je komt dichterbij en je ziet een stel extra benen. Van een vrachtwagen die voorbijkomt, begint te bijrijder te filmen met zijn gsm. Rampetampen op een rijdende motorfiets: voorlopig is het nog geen Olympische discipline. Nadien stapt de gewipte madam in een andere wagen: een volgende klant misschien?

Voor diegenen die willen zeggen: ‘dat filmke is al acht maanden oud en jullie komen daar nu mee af’: het verscheen nu pas op internet. Bovendien is het zeer waarschijnlijk dat de dashcam in kwestie een beetje fout staat ingesteld: in januari zien de bomen ginds doorgaans niet zo groen. (SL)


only in russia: some action on motorbike door dm_4fe989d445655

Reacties

wpDiscuz