Absolute wereldgoal van Pjanic brengt Roma geen soelaas (video) Sport
Absolute wereldgoal van Pjanic brengt Roma geen soelaas (video)
Sport

Absolute wereldgoal van Pjanic brengt Roma geen soelaas (video)

Terwijl de Jupiler Pro League dit weekend terug op gang getrokken werd, oefenen enkele van de absolute topploegen van het Europese continent nog in de Verenigde Staten in een gezellig onderonsje: AS Roma en Manchester United stonden tegenover elkaar in Denver, Colorado. En de winnaar van de match was ongetwijfeld Miralem Pjanic, alhoewel zijn Roma met 3-2 het onderspit moest delven.
Pjanic scoorde namelijk een wereldgoal zoals je ze zelden op de Belgische velden ziet: van achter de middellijn jaagde hij de bal hoog in het doel van Manchester United, dat op dat moment al wel 3-0 voor stond. De Romeinen lukten zelfs nog een tweede treffer, maar de eindstand was 3-2 in het voordeel van Manchester. Al had niemand het over die symbolische overwinning, wel over het huzarenstukje van Pjanic.

Voor Manchester United kon Rooney twee keer scoren, Mata deed er ook eentje bij. Pjanic lukte de 3-1 en - wie anders dan - Totti knalde de 3-2 op penalty binnen. (KA)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties