Absurdste rode kaart ooit? Voetballer vliegt van veld nadat hij per ongeluk horrorblessure veroorzaakt Sport
Absurdste rode kaart ooit? Voetballer vliegt van veld nadat hij per ongeluk horrorblessure veroorzaakt
Sport

Absurdste rode kaart ooit? Voetballer vliegt van veld nadat hij per ongeluk horrorblessure veroorzaakt

Onderstaande beelden komen uit de Argentijnse voetbalcompetitie en gaan momenteel viraal. Er wordt flink wat gepraat over de video en vooral over de blessure en de rode kaart die erop volgde. Zo kreeg verdediger Lautaro Cardozo een kartonnen kaart voor zijn neus geschoven nadat hij eerst zelf K.O. werd geschopt omdat hij een bal in zijn gezicht kreeg en daardoor heel ongelukkig viel op het been van tegenstander Pablo Krilanovich.

Wat volgde was een complete horrorblessure die absoluut niet voor gevoelige kijkers is. Krilanovich zijn rechterbeen brak in twee als een twijgje. Ontzettend veel pech en totaal niet de bedoeling, maar gezien de ernst van de blessure had de scheidsrechter toch geen medelijden met Cardozo en moest hij het veld meteen verlaten nadat hij een rood prentje voor zijn neus kreeg.

Zelfs de commentators waren stomverbaasd door de kaart omdat er duidelijk geen enkele intentie was om zijn tegenstander te raken: "Deze rode kaart is één van de meest ongelofelijke dingen die ik in het voetbal heb gezien. Hij was helemaal versuft toen hij een bal loeihard in zijn gezicht kreeg en er was duidelijk geen enkel intentie om zijn tegenstander te raken." Inderdaad een overdreven kaart of toch gewoon terecht gezien de horrorblessure? Oordeel zelf:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties