"Adnan Januzaj is niet enkel een Rode, maar ook een Geile Duivel" (foto) Sport
"Adnan Januzaj is niet enkel een Rode, maar ook een Geile Duivel" (foto)
Sport

"Adnan Januzaj is niet enkel een Rode, maar ook een Geile Duivel" (foto)

Iedere gezonde kerel van negentien heeft natuurlijk een gezonde seksdrive, maar de Rode Duivel Adnan zou het wel heel bont gemaakt hebben...


Dat verklaart ene rondborstige blondine, Claire McMullan, in The Sun. Claire, alleenstaande mama met drie kleine spruiten, liet aan de tabloid weten dat ze met drie Rode Duivels peperhete gesprekjes had in één of andere chatroom. De drie spelers: Adnan Januzaj, Shinji Kagawa en Sam Johnstone. Het blondje vertelt dat ze meer dan eens haar blote borsten en niet-ondergestopte kont aan het dolle trio liet zien.

De Geilste Duivel onder hen was volgens haar echter Adnan. Die was namelijk niet blij met kijken alleen maar wilde haar ook wel eens voelen: “Hij heeft me voorgesteld om me te laten overvliegen vanuit Noord-Ierland. Adnan is echt een ontzettend geile jongen de me snel naar de mond praatte”, aldus Claire. De kans is natuurlijk ook reëel dat we dit verhaal, waarvoor Claire ongetwijfeld tamelijk wat centjes voor mocht ontvangen, met een flinke korrel zout mogen nemen... (SL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties